Betaling:

Vi tar følgende betalingsformer i vår webshop: Visakort, Visa Electron og Mastercard. Kortbetalingen foregår igjennom en sikker forbindelse og alle opplysninger er kryptert, så de ikke kan leses og misbrukes. Overføringen er godkjent av PBS og beskyttet av innsigelsesordningen.

Priser:
Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Ekspedering av ordre
Vi behandler din ordre fortløpende.
Er varene på lager hos oss blir disse normalt sendt ut i fra oss i løpet av 1-3 virkedager. Må vi bestille varene fra underleverandør blir dem normalt sendt ut i fra oss i løpet av 1-20 virkedager.

Leveranse og frakt
Leveringstidene er angitt på varene. Tidene er veiledende og avhengig av den aktuelle lagersituasjon hos oss eller fra de pågjeldende leverandører, men vi tilstreber å levere din bestilling innenfor den viste leveringstiden i webshopen.

Frakt

Varene sendes fra vårt lager i Steinkjer, og leveres normalt innen 1-7 virkedager.

Prisene som er oppgitt er inklusiv merverdiavgift.

Betaling
Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.

Montering

Sjekk alltid at felgene ikke berører bremsekalipere, støtdempere og skjermer (snurr på hjulet etter montering) 

Lufttrykk må alltid sjekkes etter felgpakke er montert på bil. Riktig lufttrykk finner du i bilens instruksjonsbok.

Bolter/mutter og senterringer som evt. er sendt sammen med felger skal alltid prøves på bil før endelig montering. Ved endelig montering må det kontrolleres at bolter ikke er for lange (snurr på hjulet for å sjekke de ikke berører noe) eller at lukkede muttere ikke er dype nok (sjekk at hjulet sitter skikkelig fast). Ettertrekking av bolter/muttere skal alltid gjøres etter 50-100km kjøring etter montering av hjul. Det er viktig å rengjøre felger regelmessig med vanlig bil vaskemiddel . Kraftig felgrens ved feil bruk kan skade felgens overflate/lakk. Felgrens må ikke benyttes på chrome felger eller felger med polert overflate. Det er viktig å polere felgene, vel så ofte som bilen, for å gjøre renhold lettere og ta vare på felgens lakk og overflate.

Garantibestemmelser

SBF gir 2 års reklamasjonsrett for fabrikasjonsfeil på alle felger og dekk, regnet fra salgsdato. Eventuelle reklamasjoner meldes til din selger i SBF. Dette skal gjøres straks problem er oppdaget. Bilder av dekk eller felg skal vise skade/problem. Og på dekk, produksjons uke og år, samt produksjonsnummer. På felg skal også bakside av felg gjøres ren slik at info som står på felgens innside kan leses på bilde. Fraktkostnader ved en evt. innsendelse av produkt som ikke blir godkjent som garantisak, må dekkes fullt ut av kunde. Ingen produkter skal sendes inn til SBF uten avtale om det, kun bilder og og info i første omgang.
For felger gjelder følgende forbehold og dekkes ikke av garanti:

  • Skader som følge av steinsprut eller andre ytre påvirkninger.
  • Skader som følge av feil bruk av verktøy eller feil verktøy.
  • Skader som følge av bruk av feil vaskemiddel eller vasking med feil redskap.
  • Skader som måtte oppstå ved feil lagring.
  • Felger som har polert, polert + klarlakk og chrome overflate skal ikke brukes vinteren og/eller i perioden med salting på veiene.

Personopplysninger
SBF Dekk & Felg AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos SBF Dekk & Felg AS blir betalingen behandlet av NETS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

RUTINER FOR RETUR AV VARER

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varene vil det påløpe et avbestillingsgebyr på 20% av kjøpesummen. Er varene sendt ut i fra vårt lager vil returfrakt tilkomme.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi SBF Dekk & Felg AS skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. SBF vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 da- ger fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok. Kjøper må da selv betale for frakt samt kostnader SBF har blitt belastet for ved dette salget. 

Varer som er spesialbestilt tas ikke i retur. Vennligst ikke send returvarer i oppkrav. Disse blir ikke hentet ut.

Foretaksinformasjon
SBF Dekk & Felg AS
Verksveien 8
7725 Steinkjer
NORGE
ORGANISASJONSNUMMER: 914 118 980

 

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn