Alle tjenester må forhåndsbestilles. Ta kontakt for booking av time!

Alternativ 1:

Vårt enkleste alternativ for rengjøring av bilen ut og innvendig og innvendig. Bilen rengjøres skånsomt med skumsåpe etterfulgt av manuell håndvask. Lett støvsuging og vask innvendig. Kr.1290,- 

Alternativ 2:

Premium vask inkluderer kjemisk avfetting, manuell håndvask og rengjøring av felger.  Grundig vask innevndig. Kr.1790,-

Klargjøringpakke bil-salg

Premium vask ut og innvendig rens. kjemisk avfetting, manuell håndvask og rengjøring av felger, Mattevask, støvsuging, interiørrens med mikrofiberklut, vask av vinduer.

Grundig Polering med Scollconcepts S20. 

S20 Black er en unik 1-trinns High Performance Compound som dekker et bredt spekter av applikasjoner på alle vanlige typer lakk.Detaljering av forvitrede og ripete lakkflater ble aldri gjort så enkelt!På grunn av kontinuerlige ytterligere forbedringer av iPT Powder Technology, var vi i stand til å utvikle en polering som fjerner dype riper og behandler overflater raskt og enkelt i bare ett trinn, uavhengig av hardhet i klarlakken.Til tross for den enorme kuttegenskapen er den overlegne, speillignende glansen av 1-trinns detailingforbindelsen bemerkelsesverdig.Selv hologrammer og virvelmerker på mørke malingsflater kan enkelt poleres ut.

Pris for pakken er nå kun kr.5900,- 

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn